Bitum - Company Profile Hidroizolatii - membrane bitum elastic 2 days ago   06:12

Share
כתום בניית אתרים
Compay profile video for Bitum - Sealing and insulation technologies.
Kindly visit us at our website http://www.bitum.com

Comments 0 Comments

Add Reply

Hidroizolatii - membrane bitum elastic Bitum - Company Profile 2 days ago   03:14

Share
Hidroizolatii la diferite tipuri de Acoperisuri si Terase executate profesional de HIDROSET.RO
Membrane si materiale de hidroizolatie folosite: bitum elastic avand in reteta aditivare cu cauciuc SBS si activare rapida a fortei de lipire.
Materialele de calitate au un potential cu rezerve de putere ca sa poata rezista solicitarilor mecanice dinamice sau statice si conditiilor de vreme extrema (ierni friguroase, veri fierbinti, ghiata si grindina).
Ideale la constructii noi sau refacere terase, aplicare rapida si sigura, executie profesionala nu doar pe suprafete drepte in camp ci si la colturi exterioare si interioare ale terasei, detalii, strapungeri si racorduri etansate cu material de hidroizolare.
Proiecte, solutii tehnice si hidroizolatii sofisticate (bituminoase sau lichide) pentru Terasa circulabila, terasa necirculabila, terasa gradina, acoperis vegetal.
Eficienta de durata, preturi bune, tehnologie sigura, producatori de renume, aplicatori responsabili, executie in Bucuresti si imprejurimi iar orice cerere de oferta o tratam cu respect si rapiditate.
Izolatie garantata, societate de profil, firma de aplicatii membrane, solutii de sistem, hidroizolare de durata, materiale profesionale.
NU incercati sa aplicati membranele de hidroizolatie bituminoasa sau lichida fara personal cu experienta, riscul de infiltratie este mare iar materialul nu poate fi reasezat.
NU faceti economie la pretul materialelor de impermeabilizare, protectia suprafetelor in contact direct cu apa necesita o atentie sporita si o investitie de durata. Un sistem aplicat gresit si cu materiale la jumatate de pret pot sa nu isi faca treaba in totalitate ceea ce cauzeaza umezirea zonelor fisurate ale betonului, racordurilor si jonctiunilor de pe acoperis.

Societatea noastra promoveaza acoperisurile tip terase (acoperisuri drepte) pentru ca acestea pot gazdui echipamente, instalatii, surse de captare a energiei solare, etc si dau posibilitatea de a dezvolta locuri de recreere, mini gradini suspendate, etc.
Impreuna cu producatorii de materiale de hidroizolare si termoizolare, societatea noastra urmareste evolutia in timp a produselor si solutiilor aplicate mergand pe principiul: sa facem lucruri din ce in ce mai bune!

Pentru acest video s-au folosit clipuri de la doua lucrari realizate la case particulare in faza de constructie, beneficiarii au stiut pe ce materiale sa mergem si in final au fost multumiti de rezultat. S-au efectuat probe finale cu apa prin inundarea teraselor iar in urma ploilor abundente si a zapezilor troienite ce au urmat nu a existat nici o neliniste cu privire la siguranta acoperisului. Indiferent ca se aplica un finisaj de gresie sau pardoseala ori se incarca cu pamant si decoratiuni de gradina japoneza in limita admisa, jardiniere si deck-uri cu spoturi luminoase, hidroizolatia trebuie sa reziste atata timp cat nu este perforata si s-a respectat calitatile cele mai bune indiferent de costurile materialelor. Unde se urmareste o lucrare de hidroizolatie ieftina ca si costuri, trebuie stiut ca acestea sunt eficiente pentru anumite terase care nu sunt exploatate frecvent. Diferentele de pret nu sunt foarte mari daca se ia in calcul o durata de viata a terasei cat mai mare.
Pentru cerere de oferta tehnica sau comerciala estimativa puteti sa ne contactati de pe website-ul Hidroset si va vom raspunde garantat.

Suprafetele finisate si izolate care au in structura apa infiltrata accidental - ce stagneaza intre bariera de vapori, termoizolatie, sapa de panta si stratul hidroizolant de inchidere - pot fi ventilate suplimentar cu deflectoare de aerisire a vaporilor asa incat umezeala sa poata fi evacuata in exterior si nu in interior in pereti sau pardoseala. Aceasta aerisire se realizeaza in perioadele calduroase atunci cand apa din structura se poate evapora mai usor. Comunicarea cu exteriorul se face prin difuziile montate la nivel cu placa (sub bariera de vapori) si pipele de aerisire montate la nivel de strat de inchidere cu deschidere pana in stratul bariera de vapori. Nu in ultimul rand, sistemul de evacuare trebuie sa fie eficient si sa nu permita stagnarea apei in stratificatia terasei, sa reziste la inghet, ideal sa nu treaca prin spatii neincalzite pe timp de iarna pentru a nu forma dopuri de gheata si deteriora sistemul pluvial.

Va invitam sa intrati deasemenea si pe blog si forum unde sunt prezentate idei constructive la realizarea acoperisurilor cu terasa, experiente in hidroizolatii avute de firma noastra, discutii, rezolvarea problemelor de infiltratie atat la constructii noi cat si la refaceri, sisteme pluviale, avantaje ale acoperisurilor plate, toate solutiile constructive si lucrarile de baza putand fi asigurate dintr-o singura sursa.